Kósa András lesz az Azonnali főszerkesztője

Kósa András lesz az Azonnali főszerkesztője

Kósa András, az Azonnali új főszerkesztője (Fotó: Kósa András Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kósa András, a Népszava volt munkatársa lesz november elsejétől az Azonnali főszerkesztője – tudta meg a Media1. A változásról az Azonnali péntek reggeli hírlevelében is beszámolt Pintér Bence megbízott főszerkesztő, akit Bukovics Martin elbocsátása után átmenetileg neveztek ki. 

A Média1 cikke szerint Kósa András tanári diplomája megszerzése után a Pécsi Egyetemen, majd a Budapesti Gazdasági Egyetemen Európai Unióval, illetve nemzetközi tanulmányokkal kapcsolatos képzéseket végzett el. Újságíróként az ezredforduló után az Eduport felsőoktatási szakportálnál kezdett, majd 2002 és 2006 között a Magyar Hírlap kül- és belpolitika rovatánál foglalkozott európai uniós témákkal.

2006 és 2011 között a Hírszerző.hu újságírója, főszerkesztő-helyettese volt, 2011-2015 között pedig a hvg.hu Itthon rovatának rovatvezetője. 2015-2016 között újságíróként dolgozott a VS.hu Politika rovatánál, 2016 és 2018 között pedig a G-nap utáni Hír TV, felelős szerkesztője, illetve a Magyar Nemzet Magazin újságírója volt a lap bezárásáig és a Hír Televízió átfazonírozásáig. Azóta a Népszava kötelékében dolgozott újságíróként.

Címkék: Azonnali, Kósa András