Lázár János: Sokat fogok még együtt dolgozni Orbán Viktorral

Lázár János: Sokat fogok még együtt dolgozni Orbán Viktorral

Lázár János és Orbán Viktor (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ezt majd a miniszterelnök úrral fogom megbeszélni. Ő a Fidesz elnöke – így reagált Lázár János építési és közlekedési miniszter arra a kérdésre, hogy ő tagja lesz-e még a magyar országgyűlésnek 2026-tól. A politikust az Index annak apropóján kérdezte erről egy más témában tartott sajtótájékoztatón, hogy vasárnap bejelentette, a következő parlamenti választáson már nem indul egyéni képviselőként Csongrád-Csanád megyében. Azt pedig Lázár korábban már számtalanszor elmondta, az egyéni megmérettetésen aratott győzelmet tekinti az igazinak, nem azt, ha egy politikus listáról jut be.

A politikus mostani válaszában már arra is kitért, már tavaly is voltak Orbán Viktorral olyan megbeszélései, ami az ő és a közös munkájuk jövőjét illeti. – Azt tudom önöknek mondani, hogy sokat fogok még együtt dolgozni a miniszterelnök úrral a közeljövőben és a jövőben is, hogy milyen formában, az egy másik kérdés – tette hozzá Lázár.

A miniszter egyébként kedden azt jelentette be, hogyan alakítani át a közlekedési bérletek rendszerét, erről itt írtunk.