Lezuhant egy férfi a KÖKI Terminál tetejéről

Lezuhant egy férfi a KÖKI Terminál tetejéről

A helyszín az elparavánozott holttesttel (Fotó: Koncz Tamás/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lezárták a rendőrök kedd délután kőbánya-kispesti buszpályaudvar főbejáratát: a KÖKI Terminál bevásárlóközpont előtt helyszínelés zajlik, egy kisebb területet paravánnal vettek körbe – tudta meg a Magyar Hang.

A szemtanúktól úgy hallottuk, hogy egy férfi ugrott vagy zuhant ki a kétemeletes, kertesített tetőterű pláza tetejéről, épp a buszbejáró elé.

Kérdésünkre ezt erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya is. „… a rendőrségre 2022. november 22-én 16 óra 20 perc körül érkezett bejelentés, hogy egy XIX. kerületi bevásárlóközpont tetejéről egy férfi a földre zuhant. Az esés következtében a 44 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az esettel összefüggésben bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – írták.

Arra kérdésre ugyanakkor nem reagáltak, hogy az áldozat véletlenül zuhant le, vagy önkezével vetett véget életének – a rendőrség mindkét esetben közigazgatási eljárást folytat le.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!