Légpuskával fejbe lőtte magát egy tízéves fiú Budapesten

Légpuskával fejbe lőtte magát egy tízéves fiú Budapesten

Mentő (Fotó: Országos Mentőszolgálat / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy tíz év körüli gyermek az édesapja légpuskájával fejbe lőtte magát, miközben az udvaron játszott a Budapest XVII. kerületében található Rózsahegy utcában – közölte a Metropol. A lapnak az apa elmondta, hogy a lakásban tartózkodott, amikor fia kint játszott a kertben. Akkor értesült a balesetről, amikor a gyerek bement és elmondta, mi történt: rosszullétre panaszkodott és hányt. 

A gyermek a kórházba szállítás után már jobban van, de még bent tartják.

A lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, amely megerősítette az értesülést. „A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 4-én egy XVII. kerületi lakásban egy gyermek légpuskával véletlenül fejbe lőtte magát és súlyos sérülést szenvedett. A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfit” – áll a hivatalos tájékoztatásban.

Címkék: baleset, légpuska

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.