Leleplezték Mártha Imrét: buggyantott tojást eszik Csopakon

Leleplezték Mártha Imrét: buggyantott tojást eszik Csopakon

Tojás (Fotó: Hello I'm Nik / Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Többek között azzal próbálja lejáratni Mártha Imrét a kormánysajtó, hogy buggyantott tojást eszik és frissen facsart narancslét iszik – vette észre a Media1. A Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatójáról a TV2 Tények című műsora közölt összeállítást, egy szemtanúra hivatkozva kijelentve: általában buggyantott tojást reggelizik lazaccal, sokszor pedig a barátnője is elkíséri. Korábban a Metropol is közölt már egy manipulált képet Mártháról, ami miatt aztán kénytelen is volt helyreigazítani.

A Tények szerint Mártha a csopaki Buborékban tölti előszeretettel idejét, „nem nagyon jár be dolgozni, az biztos”. A Metropol ráadásul azt is megjegyezte, „mondhatni, itt rendezte be az irodáját”, megemlékezve a frissen facsart narancsléről is.

„Így tényleg kényelmes dolgozni”, fogalmazott a lap, még azt a hihetetlen részletet is hozzátéve, hogy Mártha Imre barátnője nem egyszer hozza a kutyáját is. „Néhányszor telefonál, és két lazac között a számítógépére is rápillant”, részletezte tovább a képet a Metropol, ami szerint „tényleg jó élete van a fővárosi közművezérnek, Karácsony Gergely jó barátjának”.