Lemond Jakab Péter sokat bírált közeli munkatársa

Lemond Jakab Péter sokat bírált közeli munkatársa

Jakab Péter, a Jobbik elnöke (Fotó: Magyar Hang / Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lemond Jakab Péter Jobbik-elnök – az utóbbi időkben a hírekben gyakran megjelenő – munkatársa, Molnár Enikő – értesült a Magyar Hang. Lapunk úgy tudja, hogy a kommunikációs feladataitól való megválásról már értesítette a párt vezetését is.

Megkerestük az érintettet is, aki mindössze annyit közölt lapunkkal, hogy a munkáltatója beleegyezése nélkül nem nyilatkozhat.

Molnár Enikő a Jobbikban a kommunikációs osztályon dolgozott, később azonban a hírek szerint Jakab Péter egyik legszorosabb munkatársa lett. A pártvezető az utóbbi időben már úgy hivatkozott rá, mint kabinetfőnökére. Számos információ napvilágot látott arról, hogy a Jobbik tagságának szúrja a szemét Molnár Enikő túlságosan jelentőssé vált formális és informális befolyása. Erre egyébként Jakab Péter a lapunknak nemrég adott interjújában úgy reagált, hogy kollégája csak az ügyeit intézi, a napirendjét állítja össze, ha kell, akkor segíti a tárgyalások megszervezésében, a sajtótalálkozások lebonyolításában

Az utóbbi napokban ismét a fókuszba került Molnár Enikő személye, a Jobbikon belüli belharcnak ugyanis a hírek szerint egyik központi figurája. A beszámolók alapján ugyanis Jakab Péter mellett ő az, aki ellen lényegében fellázadt több elnökségi- és frakciótag is.