Letartóztatták a katonát, aki várandós nőt akart megerőszakolni

Letartóztatták a katonát, aki várandós nőt akart megerőszakolni

Képünk illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Röviddel azután, hogy a honvédség megszüntette a jogviszonyát, a hatóságok elrendelték annak a katonának a letartóztatását, aki néhány napja megpróbált megerőszakolni egy állapotos nőt Miskolcon – írja a Telex.

A gyanú szerint a katona 2022. június 20-án, Miskolcon egy 30 év körüli állapotos nőt kezdett követni, majd egy lépcsőn mögé lépve, lehúzta a földre, és fojtogatni kezdte, később pedig megpróbálta megerőszakolni. A nőnek közben sikerült felhívnia a segélyhívó központot, ezért az elkövető elmenekült. A nő több helyen horzsolásos, könnyű sérüléseket szenvedett.

A „gátlástalan módon elkövetett bűncselekmény tervszerűségére utal, hogy a férfi huzamosabb ideig, a munkahelyétől követte a sértettet, majd a helyszínről futva menekülő, sötét napszemüveget és baseball sapkát viselő elkövető időközben – azonosításának megnehezítése érdekében – ruházatot cserélt” – olvasható a közleményben.

A 35 éves, önkéntes területvédelmi tartalékos katona tagadta a történteket, és fellebbezett a letartóztatás ellen.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.