Gábor Zsazsa özvegye azt mondta, leütötték és kirabolták Budapesten

Gábor Zsazsa özvegye azt mondta, leütötték és kirabolták Budapesten

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A néhány napja a magyar fővárosban tartózkodó Gábor Zsazsa özvegyét, Frédéric von Anhalt herceget megtámadta egy ötfős banda a Duna-parton, az összes nála található értékét elvették – tudta meg a Blikk.

A lap szerint a 79 éves férfi csak egy éjjel a korzón sétálgató nyugdíjasnak tűnt, hiszen egy sima szabadidő nadrág, egy póló és egy pulóver volt rajta, a rablók kifigyelhették, amikor kivillant a pulóver ujja alól a luxusórája, egy több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe, amit még Gábor Zsazsától kapott.

Már majdnem az Erzsébet hídnál jártam, amikor körülvett öt ember – emlékezett vissza a herceg. – Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog.

A támadás után visszavánszorgott a szállodába és lefeküdt aludni, reggel érezte, hogy nincs jól, mentőt hívott, akik bevittek a Honvédkórház ügyeletére, ahol végül össze kellett varrni a fejsebét. Azt mondta, feljelentést tesz.

Címkék: bántalmazás, rablás