Lövöldözésbe torkollott a verekedés Miskolcon

Lövöldözésbe torkollott a verekedés Miskolcon

Rendőr és rendőrautó (Fotó: Rendőrség)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Garázdaság vétség, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a Miskolci Rendőrkapitányság egy 36 éves és egy 65 éves helyi férfival szemben – olvasható a Police.hu-n. A fiatalabb gyanúsított még január 6-án délután Miskolcon, a Hegyalja utcához közel eső villamosmegállónál előzetes szóváltás nélkül rátámadt egy férfira. Ezt követően elment a helyszínről, de később újra visszatért.

A megvert férfi 65 éves ismerőse az újabb fenyegetés hatására a támadóra szegezte gázriasztó fegyverét, majd rálőtt. A lövés miatt nem sérült meg senki, a megvert férfi azonban könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bejelentéseket követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a garázdaság résztvevőit, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.