Magyar Nemzet: Meghosszabbíthatják Herczeg Zoltán letartóztatását

Magyar Nemzet: Meghosszabbíthatják Herczeg Zoltán letartóztatását

Herczeg Zoltán (Forrás: a divattervező közösségi oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A karácsony után a húsvétot is börtönben töltheti a drogkereskedelemmel és -fogyasztással gyanúsított Herczeg Zoltán divattervező – számolt be róla a kormánypárti Magyar Nemzet. Mint korábban a Magyar Hang megírta, a rendőrök még október 21-én csaptak le Herczegre, akinek lakásán kábítószer-gyanús anyagot találtak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A lap szerint a napokban a BRFK kezdeményezte a Fővárosi Főügyészségen, hogy indítványozzák: hosszabbítsa meg a nyomozási bíró Herczeg Zoltán és gyanúsított-társa február 23-án lejáró letartóztatását újabb két hónappal, április 23-ig. Az indoklás szerint erre azért van szükség, hogy biztosítható legyen a gyanúsítottak rendelkezésre állása, illetve mert szabadlábra helyezésük vagy enyhébb kényszerítő intézkedés esetén befolyásolhatnák a nyomozást.

Az indítványról jövő héten születhet döntés. 

Címkék: Herczeg Zoltán