Magyar Péter a közmédia vezetőjét is feljelenti

Magyar Péter a közmédia vezetőjét is feljelenti

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Dani, te hazudsz” – ezt üzente Papp Dánielnek, az MTVA vezérigazgatójának Magyar Péter országjárásának kecskeméti állomásán, a teljesen megtelt Kossuth téren. A Tisza Párt vezetője a közmédia által szervezett vitára utalt, hiszen az állami tévé a közlésük szerint úgy állította össze a négy témakört, hogy megnézte az Európai Parlament rendszeres közvélemény-kutatását, és kiválasztotta az európaiak számára legfontosabb témákat, csakhogy kiderült, az Eurobarometer eredményei nem ugyanazok, mint amit állították. Magyar Péter szerint Papp Dániel hazudott ebben, de hazudik 3 hónapja róla is, „bűncselekmények sorát követik el”. – Dani, fel fogunk jelenteni a választás után – mondta, megjegyezve, hogy egyelőre csak a miniszterelnököt tudta, de a közmédia vezetője is jön a sorban.

A politikus azt már korábban bejelentette, hogy a tervezett vita idejére és helyszínére, a Várkert Bazárba tüntetést szervez.

Magyar Péter beszélt arról is, hogy sorsdöntő választás lesz június 9-én, ott tudják megüzenni, hogy „Eddig és ne tovább!”. Itt megjegyezte azt is, hogy a szerveződő Békemenetnek is éppen ez a jelszava. – Olyan eredményt fogunk elérni, ami lehet, hogy a Holdról nem, de a Karmelitából bizonyosan látszani fog. És utána nem fogunk megállni, nem fogjuk hagyni, hogy elmenjenek nyaralni. Hanem addig fogunk küzdeni, amíg nem lesz egy választás, reméljük, hogy nem kell két évet várni rá – fogalmazott a politikus.

A Tisza Párt vezetője azt is mondta, hogy korábban nem történt olyan a NER 14 éves időszakában, hogy elveszítette a hatalom a kontrollt, most mégis ez van. Kutatásokra is hivatkozott, amely alapján a Fidesznek jelenleg 2,1 millió, míg nekik 1,5 millió szavazójuk van, majd azt is mondta, hogy a 40 alattiaknál és a diplomázottaknál már vezet a Tisza a Fidesz előtt, a 18 és 29 év közöttieknél pedig már háromszor annyi támogatójuk van, mint a kormánypártnak.