Magyar Péter azt ígéri, hogy kedd reggel közzéteszi bizonyítékait

Magyar Péter azt ígéri, hogy kedd reggel közzéteszi bizonyítékait

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kedden reggel közzéteszi bizonyítékait a Facebookon és a YouTube-on is, még mielőtt az ügyészség is megismerné őket – ígérte Magyar Péter legfrissebb posztjában, miután előtte egy valószínűleg korábbi, hegycsúcson készült fotóval üzent követőinek.

Mint írja, március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belép az ügyészség épületébe, közzéteszi a Youtube csatornáján  és a közösségi oldalán azt a felvételt, amely bizonyítja állításait. Ez a három állítás a következő volt: szerinte a bírósági végrehajtók korábbi, korrupcióval vádolt elnöke, Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter embere volt”. Azt is állítja, hogy a kormányban többen már fél évvel a gyanúsítás előtt tudtak a korrupciós ügy kapcsán indult titkos megfigyelésről, amelynek során lehallgatták az ügy szereplőinek telefonjait – és Magyar állítása szerint erre a lehallgatott Völner Pált is figyelmeztették. A harmadik állítás szerint pedig Rogán Antal vagy az emberei manipulálták az ügyészségi iratokat. Magyart keddre idézte be újból az ügyészség.

A pártalapításra készülő Magyar szerint, ha kedden közzéteszi a felvételt, akkor „sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük.” Úgy látja, ha a kormány lemond, „akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából”. Ha viszont nem így tesz, „akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával ” – fogalmaz a jogász. Ezután arról ír, hogy a hatalom mindent el fog követni a lejáratásáért, de hiába, mert „a magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait”. A bejegyzés ezzel zárul: „Táncolj Tóni, búcsúbuli.”

Magyar Péterrel kapcsolatos összes cikkünket itt olvashatja.

 

 

Címkék: Magyar Péter