„Stop, Gyurcsány, Stop, Karácsony”: már fel is hívja az embereket a Fidesz

„Stop, Gyurcsány, Stop, Karácsony”: már fel is hívja az embereket a Fidesz

A Fidesz Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciójának aláírásgyűjtő pultja Budapesten 2021. szeptember 18-án (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz telefonos kampányt indított a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióról – közölte Horváth László, a nagyobbik kormánypárt szóvivője szerdai, MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

A fideszes politikus elmondta, a kihelyezett standok és személyes megkeresések mellett telefonon is arra buzdítanak, minél többen írják alá az íveket, mert látják, hogy a múlt emberei akarnak visszatérni, és képesek ezért mindent elkövetni. „Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék újra megragadják a hatalmat, mert ők egyszer már tönkretették ezt azt országot, és meg kell mutatni nekik, hogy továbbra is nemet mondunk Gyurcsány kudarcos kormányzására” – mondta Horváth László. A Fidesz szóvivője arra szólított fel, ne adjanak nekik újabb esélyt.

A Magyar Hang egyik munkatársát már fel is tárcsázták szerdán, egy idős férfi hangján.

Telefonos kampányról eddig nem beszélt a Fidesz, csak hogy mindenkit személyesen fognak megkeresni. Hollik István szeptember 19-én azt mondta, hogy továbbra is lehetőség lesz közterületeken aláírni a petíciót, de „most el is megyünk minden állampolgárhoz, bekopogtatunk hozzájuk, és megkérdezzük, egyetértenek-e velünk”.