Meghalt a Dózsa György úton kettős halálos balesetet okozó M. Richárd

Meghalt a Dózsa György úton kettős halálos balesetet okozó M. Richárd

M. Richárd elsőrendű vádlott az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2019. július 5-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

M. Richárdot, aki öt évvel ezelőtt jogosítvány nélkül, a sebességhatárt majdnem háromszorosan túllépve balesetet okozott a Dózsa György úton, amelyben ketten meghaltak, két súlyos sérült mellett, a berettyóújfalui börtönkórházban elhunyt, tudta meg a Blikk.

M. Richárd tavaly decemberben kapott sztrókot a börtönben, ezután szállították a börtönkórházba, ahol újabb sztrókot kapott. Az ügyvédje szerint fél mázsát fogyott a szombathelyi börtönben.

A férfit korábban a kecskeméti maffiaperben is elítélték. A baleset miatt 3,5 évet kapott. Az ügyvédje kérvényezte, hogy szakítsák félbe a büntetését a felépüléséig. A második sztrókja után állapota kritikussá vált, lélegeztetőgépre kellett tenni.