Mellkason szúrta volt párját egy nő Dunaújvárosban

Mellkason szúrta volt párját egy nő Dunaújvárosban

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mellkason szúrta volt párját egy nő Dunaújvárosban, a rendőrök néhány órán belül azonosították, majd a szombat reggeli órákban lakóhelyén elfogták a gyanúsítottat – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint a 23 éves férfit életveszélyes sérülésekkel vitte kórházba apja. Az ügyről a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházból ügyeletes orvosa tett bejelentést a rendőrségen. Az orvos szerint a férfi esetében azonnali műtétre volt szükség. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az ügy kapcsán életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Az elfogott 27 éves feltételezett elkövető lakásán több vérgyanús szennyeződést és az elkövetés vélt eszközét is lefoglalták a rendőrök. A nőt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, őrizetbe vették, kihallgatták és kezdeményezték a letartóztatását – tudatta a rendőrség.

(MTI)