Mélybe vetette magát és életét vesztette egy nő a XVII. kerületben

Mélybe vetette magát és életét vesztette egy nő a XVII. kerületben

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lapunk egyik olvasójától kaptuk az értesülést, miszerint vasárnap este fél nyolc körül rendőrök, tűzoltók és mentők nyüzsögtek a XVII. kerületi Összefogás utcánál. A környék lakóitól kapott információk szerint egy nő – öngyilkossági szándékkal – korábban felmászott egy ház tetejére, ahonnan levetette magát, de olyan szerencsétlen módon, hogy valahogy fennakadt a ház oldalfalán és órákig ott lógott, mire valaki estefelé észrevette és értesítette a rendőrséget meg a mentőket. Olvasónk már akkor járt ott, amikor a mentők megállapították a beállt halált, a rendőrök pedig megkezdték a helyszínelést.

A Magyar Hang ez ügyben megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, amelytől az alábbi választ kaptuk: „A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2023. szeptember 24-én 18 óra 40 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy XVII. kerületi családi háznál egy női holttestet találtak. A BRFK rendőrei a helyszínen megjelentek, majd helyszíni- és halottszemlét tartottak, amely során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.”

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!  

Címkék: öngyilkosság