Menczer: Magyar Péter elvesztette a fiát, ő egy jellemtelen vesztes, mindig az is marad

Menczer: Magyar Péter elvesztette a fiát, ő egy jellemtelen vesztes, mindig az is marad

Mneczer Tamás a Parlament folyosóján nyilatkozik a Telexnek és a 444.hu-nak.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A parlament folyosóján állt meg Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, hogy nyilatkozzon a 444 és a Telex újságíróinak. Az erről készült videót Menczer Tamás osztotta meg közösségi oldalán.

A politkus kifejtette, a pártszövetség megnyerte a helyhatósági és EP-választásokat, amely mellett három érvet is felsorolt. Mint fogalmazott, az általuk elért eredmény az egyik legjobb Európában, sosem kaptak EP-választáson ennyi szavazatot, és ha ez egy országgyűlési választás lett volna, megint kétharmaduk lett volna óbaloldal szereplőit a magyarok elzavarták, Magyar Péter pedig szerinte az újbaloldal.

– A tegnap nem is alakulhatott volna jobban. Ha én választhattam volna soros ellenfelet a következő időszakra, őt választottam volna. Azért, mert Magyar Péternél most az illúzió korszaka lezárul. Eddig egy felfestett, megrajzolt történetet láttunk, de innentől kezdve ő egy számon kérhető, elszámoltatható politikus, és el fogja árulni a szavazóit, és ha úgy alakul, és úgy fog, mert ismerjük a karaktert, el fogja árulni a hazáját is. Aki a feleségét elárulta, és felvette diktafonnal, az bárkit, bármikor elárul – mondta Menczer, aki szerint a Fidesz a 2026-os országgyűlési választáson is le fogja győzni őt. Megismételte, hogy több mint kétmillió szavazatot kaptak, ez egy rekord, „az összes európai kormány sírva könyörögne egy ilyen eredményért.”

A kommunikációs igazgató kifejtette azon álláspontját is, miszerint Magyar Péter soha nem lesz nagy vezető és soha nem lesz miniszterelnök. – Ő mindig az az ember marad, aki lehallgatta a feleségét azért, hogy ebből politikai tőkét kovácsoljon. Magyar elvesztette a fiát, ő egy jellemtelen vesztes, mindig az is marad – fogalmazott.