Mészáros Lőrinccel közös esküvői fotókat mutatott Várkonyi Andrea

Mészáros Lőrinccel közös esküvői fotókat mutatott Várkonyi Andrea

Sorra hajtanak be a luxusautók az alcsútdobozi arborétum bejáratán. (Fotó: Gulyás Balázs/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megosztotta a nyilvánossággal esküvői fotóinak egy részét Várkonyi Andrea műsorvezető Facebook-oldalán, aki a hétvégén ment hozzá Mészáros Lőrinc kormánypárti üzletemberéhez, az ország leggazdagabb emberéhez. A képeken látható a menyasszonyi ruhába öltözött Várkonyi Mészárossal együtt, de külön-külön is készültek fotók a feleségről és a férjről. 

Várkonyi megjegyzésként csak két szív, illetve gyűrű emotikont írt, tovább jelezte, hogy „a képek felhasználása tilos és engedélyköteles”.

Várkonyi és Mészáros esküvője az alcsútdobozi arborétumban volt, a nyilvánossághoz kiszivárgott étlap szerint pedig igazán egzotikus menüsorral várták a vendégeket. 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Hirdetés

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Árnyék podcast: Mék Hungary grét agén