Meztelenül kóborló 3 éves kisfiún segítettek a rendőrök Dunakeszin

Meztelenül kóborló 3 éves kisfiún segítettek a rendőrök Dunakeszin

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Utcán kóborló kisfiúnak segítettek épen és egészségesen haza jutni a rendőrök Dunakeszin – írja a rendőrség Facebook-oldalán. Mint kifejtették, egy járókelőnek tűnt fel július 9-én délelőtt egy meztelenül sétáló kisfiú a település egyik utcájában, de mivel vele nem állt szóba, hívta a rendőrséget.

– A vegyes járőrpár női tagja – egy 4 és egy 3 éves testvérpár gyakorló anyukája – szólította meg rutinosan az akkor már egy kölcsönpólóban, és a környékről összesereglett felnőttek gyűrűjében zavartan és ijedten álldogáló gyermeket – írták. A kisfiú barátságosan és közlékenyen válaszolt a rendőrnő kérdéseire, elmondta, hogy bölcsődés, de nem tudta, hol, ahogy a szülei nevét vagy a lakcímét sem tudta megmondani.

Végül a kisfiút egy ügyeletes bölcsődébe vitték, ahol bár nem ismerték őt fel, az intézményvezető segítségével végül sikerült kideríteni, ki az édesanyja. – A rendőrök a gyermek édesanyjától megtudták, a kicsi felügyeletével a nagypapát bízták meg, aki lánya telefonhívásáig nem is tudta, hogy unokája eltűnt, tévét nézett. A kisfiút az ideiglenes egyenruhás felügyelet után épen és egészségesen hazavitték. A 66 éves nagypapa esetleges büntetőjogi felelősségét a Dunakeszi Rendőrkapitányság vizsgálja – tették hozzá.

Címkék: rendőrség, Dunakeszi