Milliós támogatást kapott korábban a Borkaival látható egyik lány és testvére

Milliós támogatást kapott korábban a Borkaival látható egyik lány és testvére

Borkai Zsolt (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Uniós támogatást nyert el korábban az egyik lány azok közül, akik szerepelnek a Borkai Zsoltról készült fotókon – derítette ki a Magyar Hang. Úgy tudjuk, a Fejér megyei lány testvérével egy menyasszonyiruha-kölcsönző megnyitására és rendezvényszervezésre kapott pénzt a fiatalok vállalkozóvá válását segítő pályázaton, mégpedig csaknem hárommillió forintot. Egy interjúban beszéltek erről, ahogyan azt is elmondták, hogy édesanyjuk volt a példaképük, ő inspirálta őket.

A lány már az első napon, vagyis múlt pénteken megjelent fotókon szerepel, amint ott ül azon a bizonyos jachton a győri fideszes polgármester, illetve Rákosfalvy Zoltán ügyvéd és más lányok társaságában. A vasárnap nyilvánosságra hozott, 12 másodperces, konkrét szexuális aktust bemutató videófelvételen viszont nem látszik.

Úgy tudjuk, hogy Facebook-oldalán kapott is hideget-meleget, de vasárnap késő estére már semmi sem volt látható a közösségi oldalán. Ugyancsak elérhetetlenné vált a menyasszonyiruha-kölcsönző boltjuknak az internetes oldala is.

Annyit lehet még tudni, hogy a testvérével közös történetüket 2018 év elején mutatták be, a Borkai Zsoltról készült fotók és videó pedig a továbbra is ismeretlen szivárogtató állítása szerint 2018 pünkösdjén készültek.

Borkai üzent a Facebookon | Magyar Hang

A magát

az ördög ügyvédjének nevező, továbbra is névtelenségbe burkolózó szivárogtató

korábban már írt korrupcióról és kokainról is Borkai Zsolt ugyanezen útja

kapcsán, ezekre azonban nem szolgált bizonyítékkal. Állítása szerint azonban

így fog tenni.

Győr fideszes polgármester érdemben azóta sem reagált a vádakra, három napja kerüli a nyilvánosságot. Eddig mindössze egy közleményt adott ki, amelyben annyit közölt: „A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet”. Vasárnap pedig egy családi fotót posztolt ki Facebook-oldalára azzal a felirattal, hogy „Kitartunk. Jóban, rosszban.”