Miniszteri biztost kapott a vallási turizmus

Miniszteri biztost kapott a vallási turizmus

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a Magyarország 2021-es költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. november 23-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Semjén Zsolt péntek este a Nemzeti Vallásturizmus Intézkedési Terv megvalósításához szükséges intézkedések koordinációjáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Nacsa Lőrincet, a KDNP képviselőjét – vette észre a Telex. A Hivatalos Értesítő szerint Nacsa fogja majd át és koordinálja a kiemelt vallásturisztikai projekteket, egyeztet az egyházakkal és a kormánnyal is. Közvetlen felettese Semjén lesz, munkáját egy kétfős titkárság fogja segíteni. A munkájáért helyettes államtitkári fizetést kap.

Mint a 444 emlékeztet, Hadházy Ákos már tavaly novemberben posztolt egy képet Nacsáról, amint az intézkedési tervet a hóna alá csapva várja a villamost. A terv megvalósítására 2030-ig 6 milliárd forintot szán a kormány.