Miskolci kutyafuttatóban fogták el a csornai gyilkosság gyanúsítottját

Miskolci kutyafuttatóban fogták el a csornai gyilkosság gyanúsítottját

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miskolcon fogták el hétfőn azt a 21 éves debreceni férfit, aki a gyanú szerint vasárnap megölt egy 39 éves férfit Csornán – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A közlemény szerint állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre hétfőn arról, hogy a férfi Miskolcon, a Vologda városrészben található kutyafuttatóban tartózkodik.

A rendőrök megpróbálták elfogni a férfit, azonban a gyanúsított öngyilkossági szándékkal egy késsel többször megszúrta magát. A férfit a mentők ellátták, majd kórházba vitték. Őrizetbe vétele érdekében a rendőrség a szükséges intézkedéseket megteszi – írták.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap közölte, hogy holtan találtak egy 39 éves férfit egy lakótelepi lakásban Csornán. Az emberöléssel a 21 éves debreceni férfit gyanúsították, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

(MTI)