MSZP: Az emberek küldjenek levelet a fideszes képviselőknek a rezsi miatt

MSZP: Az emberek küldjenek levelet a fideszes képviselőknek a rezsi miatt

MSZP-zászlók 2021. június 5-én Budapesten (Fotó: Facebook/MSZP)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Küldjön Ön is levelet fideszes országgyűlési képviselőjének, és követelje, hogy a képviselő a választói érdekeit képviselve lépjen fel a felesleges drágítás ellen – erre buzdítja az embereket az MSZP.

A szocialista párt felidézte, hogy Orbán Viktor és a Fidesz a választási kampányában határozottan azt ígérte, hogy nem lesz megszorítás és megvédik a rezsicsökkentést. Ehhez képest – miközben a miniszterelnök, a miniszterek és az államtitkárok fizetését is megemelték – mára kiderült: „az egész választási kampány egy nagy hazugság volt”. A rezsicsökkentés ugyanis korábbi formájában megszűnik, a kormány által meghatározott átlagfogyasztás felett a piaci árat kell majd fizetni. (Ennek részletei egyébként egyelőre nem ismertek, Gulyás Gergely ígérete szerint csütörtökön fogják bemutatni.)

Az MSZP szerint egyébként a lakossági áramáremelésre semmi szükség, Tóth Bertalan társelnök arra hivatkozott, hogy a Paksi Atomerőműben termelt villamos energia mennyisége meghaladja a lakossági szükségleteket.

– Ha egyetért velünk abban, hogy a Fidesz a rezsicsökkentéssel kapcsolatban becsapott minket, tiltakozzunk együtt az áramáremelés ellen! Küldjön Ön is levelet fideszes országgyűlési képviselőjének, és követelje, hogy a képviselő a választói érdekeit képviselve lépjen fel a felesleges drágítás ellen! – buzdított az ellenzéki párt.

Címkék: MSZP, rezsicsökkentés