„Na, ugye” – írta ki újra Orbán Viktor

„Na, ugye” – írta ki újra Orbán Viktor

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság új elnökének találkozója Brüsszelben 2019. augusztus 1-jén (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ursula von der Leyen és Manfred Weber megerősítenék az EU határvédelmét. Na, ugye! A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz! – erről írt közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök. Bejegyzéséhez egy linket is posztolt, amely a Szófia Hírügynökség cikkéhez vezet. A lap arról írt, hogy az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen szerint az EU szárazföldi határai közül a bolgár-török szakasz megerősítése a legsürgetőbb feladat.

Orbán Viktor 2015-ben is kiírta közösségi oldalára, hogy „Na, ugye”. Akkor a kormányfő annak örült így, hogy a magyar fociválogatott kijutott a 2016-os foci-Eb-re.

Címkék: Orbán Viktor