Napok óta eszméletlenül fekvő, idős férfit mentettek meg a kiskőrösi rendőrök

Napok óta eszméletlenül fekvő, idős férfit mentettek meg a kiskőrösi rendőrök

Rendőrség (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Már négy-öt napja a földön feküdt egy 69 éves férfi, mikor rátaláltak a rendőrök.

Arról érkezett bejelentés a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra, hogy egy idős férfit már három napja nem láttak a helyiek – számolt be az esetről a police.hu pénteken. Mint írták, a település járőrei, Ruff József Attila c. r. törzszászlós és Bajkó Barna r. őrmester azonnal az idős otthonához vonultak. A lakás megközelítését azonban nehezítette az udvarban csaholó két nagytestű kutya. Ennek ellenére az egyenruhások az állatokat nyugtatgatva, lassan a ház bejáratához araszoltak. Amikor bejutottak a lakásba, látták, hogy a földön fekszik az idős férfi, mozdulatlanul, de életjeleket ad. A rendőrök próbáltak vele kommunikálni, azonban csak artikulálatlan hangokat volt képes kiadni. Ekkor megitatták a férfit, amitől újra képes volt beszélni, és akadozva ugyan, de elmondta, hogy 4-5 napja fekszik a földön, mert rosszul lett.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik hamar a helyszínre értek, és megkezdték az idős ellátását. A mentőápoló a rendőröknek elmondta, hogy a férfi az időben érkező segítségnek köszönheti az életét, majd kórházba szállították a 69 éves helybélit.

Címkék: rendőrség