Napsütéses időt hoz a péntek

Napsütéses időt hoz a péntek

Napsütés (Forrás: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az éjszaka képződött ködfoltok délelőtt mindenütt feloszlanak, a párásság megszűnik, ezt követően derült, napos, száraz idő várható pénteken – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése.

Kifejtették: többnyire mérsékelt marad a légmozgás, azonban a Győr-Szeged vonal széles sávjában időnként megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között alakul.

Az Időkép szerint pénteken sem várható változás, marad a frontmentes idő. – A hideg, nyirkos reggeli órákban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok, valamint görcsös panaszok is előfordulhatnak. Továbbra is nagy lesz a napi hőingás, ami elsősorban a keringési panaszokkal élőket viselheti meg. Nagy lesz a megfázásveszély, ezért ajánlott a meleg, réteges öltözet. A napos idő sokfelé jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre – tették hozzá.

Címkék: időjárás