Nem indul a jövő évi választáson Boldog István fideszes képviselő

Nem indul a jövő évi választáson Boldog István fideszes képviselő

Boldog István (Képernyőfelvétel / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nem indul a 2022-es országgyűlési választásokon, de dolgozni fog azért, hogy a körzetben a Fidesz elnöksége és tagsága által kiválasztott jelölt megnyerje a választásokat – jelentette be közösségi oldalán a korrupciógyanúba keveredett Boldog István fideszes politikus, amit a Telex vett észre. 

– El kellett jussak 55 évesen arra a döntésre, hogy közel 30 év politikai pályafutás után, 12 év országos politikában eltöltött év után a családom kérésére, a családomért, végre a saját családomat helyezzem előtérbe – indokolta döntését azt állítva, miután a koronavírus-járvány miatt több időt tudott tölteni családjával, ismerte fel, mit veszített az elmúlt tíz évben. – A kisfiam úgy nőtt fel, hogy én szinte végig a nemzetért, a körzetért, az országért dolgoztam – mondta. 

Boldog István és nyolc társa ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtottak be vádiratot pár hónapja, de erre a politikus videója nem tért ki. A Telex felidézte, hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kért a fideszes parlamenti képviselőre az ügyészség, illetve a közügyektől öt évre tiltanák el, ez június végén, Boldog ügyének előkészítő tárgyalásán hangzott el. 

 

 

Címkék: Boldog István