Betört, majd megevett fél tepsivel a meggyes pitéből, és még kávézott is

Betört, majd megevett fél tepsivel a meggyes pitéből, és még kávézott is

Betörés (Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vádemelést javasolnak a jánoshalmi rendőrök egy 21 éves mélykúti férfival szemben, akit kifosztással és lopással gyanúsítanak – írta honlapján a rendőrség kedden.

Az egyik bejelentés augusztus 11-én hajnalban érkezett. Egy 44 éves asszony értesítette a rendőröket, mivel ébredés után változásokat látott otthonában, például élettársa övtáskája a bejárati ajtónál, a földön hevert, pedig biztos volt abban, hogy a hálószobájukban hagyták lefekvés előtt. – Fél tepsi meggyes pitének is lába kélt, amihez kávét is fogyasztott a hívatlan vendég. Az azonban hamar biztossá vált, hogy nem a mikulás látogatta meg őket éjszaka és dézsmálta meg a süteményt, mivel ajándékok helyett üres pénztárca fogadta az ébredőket. A tolvaj 21 000 forintot és tusfürdőt, valamint sampont zsákmányolt – írták.

A következő időszakban sorban érkeztek a bejelentések hasonló bűncselekményekről. A rendőrök végül a beszerzett kamerafelvételek és az adatgyűjtés alapján beazonosították az elkövetőt, és előállították a férfit. A tolvajt gyanúsítottként hallgatták ki kifosztás és többrendbeli lopás miatt. 

Címkék: betörés, meggyes pite