Novák Katalin felháborodott Jávor Benedek „bungabungázós” megjegyzésén

Novák Katalin felháborodott Jávor Benedek „bungabungázós” megjegyzésén

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, vele szemben Giorgia Melonival, az ellenzéki jobboldali Olasz Testvérek párt vezetőjével tárgyal Rómában 2020. február 3-án. A magyar kormányfő mellett Szájer József európai parlamenti képviselő (Fidesz-KDNP) és Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Novák Katalin levélben tiltakozott Karácsony Gergely főpolgármesternél, hogy párttársa, a fővárost Brüsszelben képviselő Jávor Benedek minősíthetetlen megjegyzést tett a Silvio Berlusconival, volt olasz kormányfővel, a Forza Italia! vezetőjével közös képét kommentálva. A Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnöke egyúttal elvárja a főpolgármestertől, hogy határolódjon el a kijelentéstől, és olyan embert nevezzen ki Jávor helyére, aki nem gyűlöletet szít.

Ismert, hogy az ominózus fotót a Twitteren kommentálva Jávor a következőket írta: „Imádkozom, nehogy összekeverjék a meghívókat véletlenül, és Novák Katalin nehogy egy bungabunga parti szívében találja magát a keresztény családi értékekkel kapcsolatos véleménycseréje helyett.”

Jávor Benedek on Twitter

I pray for not mixing up the invitations accidently, so that she finds herself in the heart of a bungabunga party instead of an exchange of views on christian family values. HU state secretary for family issues Katalin Novak's visit to Silvio Berlusconi. #omg #bungabunga

Berlusconival egyébként az olasz fővárosban egy, az Európai Néppárt vezérkarának tanácskozásával egy időben megtartott konzervatív konferencián előadó Orbán Viktor találkozott.