A köztársasági elnök újabb tanácsadója mondhatott le

A köztársasági elnök újabb tanácsadója mondhatott le

Tomán Szabina, a Tomán Lifestyle Kft. tulajdonosa átveszi a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat Eppel Jánostól, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnökétől a szövetség hagyományos éves üzleti eseményén, a 23. Vállalkozók Napján a Müpában 2022. december 2-án. (MTI/Kovács Anikó)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Novák Katalin újabb tanácsadója mond le tisztségéről, legalábbis nehéz másképp értelmezni Tomán Szabina üzletasszony legfrissebb Facebook-posztját. 

A köztársasági elnök munkáját a női vállalkozók, női munkavállalók segítése ügyében támogató üzletasszony Facebook-bejegyzésében azt írja, „a pedofília elítélése morális kötelesség. Ez számomra nem kérdés. Mindenféle szigorítás, mely arra irányul, hogy ezt a jogszabály szintjén is a legnagyobb bűnné tegyük, fontos. Aki ezen bűncselekmény elkövetőjét segíti, ugyanolyan bűnös. Kegyelem nem járhat.” A bejegyzésben arról is ír, hogy üzleti döntéseit mindig kellő körültekintéssel hozza meg, a lehető legtöbb információ alapján. Amennyiben a döntés személyt is érint, azt személyesen közli az illetővel, majd hozzáteszi, ez most sem lesz másként.

Korábban többen is lemondtak a tanácsadói testület tagjai közül. Így Gundel Takács Gábor újságíró, műsorvezető, Lackfi János író.