Öngyilkosság a Mammutban: Őrsi Gergely egyeztetést kezdeményez az üzletközponttal

Öngyilkosság a Mammutban: Őrsi Gergely egyeztetést kezdeményez az üzletközponttal

Őrsi Gergely

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Egyeztetést kezdeményezünk az üzletközponttal, ahol a sokadik öngyilkosság történik, remélve, hogy közösen találunk megoldást – jelentette be Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere kedden közösségi oldalán.

Emlékeztetett: július 30-án, vasárnap délelőtt egy nő véget vetett életének a Mammut Bevásárlóközpontban. – Az elmúlt 13 évben ő volt a hetedik olyan ember, aki a pláza emeletéről levetve magát lett öngyilkos. Többször, többen kerestek meg minket is, hogy tegyük biztonságosabbá az épületet. Mivel a bevásárlóközpont nem középület, az Önkormányzatnak nem áll módjában intézkedni, de mégis szeretnénk elérni változást – jelezte. Első lépésként felvették a kapcsolatot az üzemeltetőkkel, és remélik, közösen meg fogják találni annak módját, hogyan lehet biztonságosabbá tenni az épületet. – Ha öngyilkossági gondolatai vannak, hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot vagy a 112-t! – zárta posztját a polgármester.

Címkék: Őrsi Gergely, Mammut