Orbán Ráhel: Sosem volt célom, hogy celebbé váljak

Orbán Ráhel: Sosem volt célom, hogy celebbé váljak

Orbán Viktor családja 2018. május 10-én az Országgyűlés plenáris ülésén, ahol újra miniszterelnökké választották Orbán Viktort (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Azt a dolgozó anyukák képviselem, aki akkor dolgozik és ott, ahol tud – erről beszélt Orbán Ráhel a bababoltjának, az Odu. Store-nak a második születésnapján. A Blikk forgatott az ünnepségről, amelyen sikerült megszólaltatniuk a miniszterelnök lányát is. Úgy fogalmazott, hogy az ő munkaideje nem megfogható, elsősorban a kreatív és a stratégiai dolgokért felel és nagyon jó csapat áll mögötte.

Orbán Ráhelt kérdezték arról is, hogy miért tette nyilvánossá nemrég Instagram profilját. Azt mondta, hogy a saját narratíváját akarja elmesélni azon keresztül. – Sosem volt célom az, hogy celebbé váljak – mondta, hozzátéve, hogy szerinte elég sok értéket teremtenek és nagyon jó dogokat csinálnak ahhoz, hogy másokat inspirálhassanak.

 

Bababoltjának missziójaként egyébként számos dolgot említett, az edukációt, a minőségi idő eltöltésére való motiválást vagy éppen közösségi terek kialakítását a boltban és közösségi platformokon is.