Orbán Viktor mondta be, hogy már egymilliónál járnak

Orbán Viktor mondta be, hogy már egymilliónál járnak

Orbán Viktor és a nemzeti konzultáció (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Már egymillióan töltöttük ki a nemzeti konzultációt – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök este a Facebookon. November 28-án Varga Judit igazságügyi miniszter 700 ezer kitöltésről számolt még csak be, vagyis e szerint három nap alatt 300 ezerrel nőtt a szám. November 21-én 340 ezerről számoltak még be. November 15-étől lehet online is kitölteni.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videóban pontosabb számot mondott Orbán Viktornál, mert a közlése szerint 1 millió 23 ezernél járnak. Megjegyezve: a kérdőíveket postán és interneten is vissza lehet küldeni december 9-éig.

A kormány mindent megtesz, hogy mindenkihez eljusson a konzultáció híre, a lakossági fórumok, reklámok és óriásplakátok mellett a megafonos propagandakommandót is bevetették, a Telex összesítése szerint három nap alatt 11,5 milliót hirdettek el erre a Facebookon.