Orbánék szerint a konzervatívoknak nem kell félniük a kultúrharc megvívásától

Orbánék szerint a konzervatívoknak nem kell félniük a kultúrharc megvívásától

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (b2) fogadja Kevin Robertset, az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány elnökét (j2) Budapesten, a Karmelita kolostorban 2022. november 29-én. Mellettük Varga Judit igazságügyi miniszter (b) és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (j). (MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány delegációját; a Kevin Roberts elnök vezette szervezet ma már az amerikai konzervatív oldal legbefolyásosabb köz- és külpolitikai kutatóintézetének számít – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A globális politika és gazdaság aktuális kérdéseiről szóló beszélgetésen részt vett Varga Judit igazságügyi miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is.

Mint kiderült, arról is beszéltek, hogy ma a nemzetközi politikában az egyik legtöbbet kritizált ország Magyarország, aminek szerintük az az oka, hogy a magyarok kifejezetten ellenállnak a baloldali ideológiának. Mint állították, Magyarország politikai és kormányzási szempontból egy sajátos, nemzeti utat választott, és ez politikai és gazdasági sikerekhez vezetett az elmúlt években.

– A konzervatívoknak nem kell félniük a kultúrharc megvívásától, és nem szabad feladniuk olyan hagyományos értékeket, mint a szuverenitás, a hit, a munka, a család – ismertette a találkozón elhangzottakat Havasi Bertalan.