Pócs feloszlatná a jászberényi Fidesz-alapszervezetet

Pócs feloszlatná a jászberényi Fidesz-alapszervezetet

Pócs János (Pócs János / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A választók akaratát figyelembe véve kezdeményezem a jászberényi Fidesz csoport feloszlatását és újjászervezését! – ezzel a mondattal jelentette be Pócs János, a választókerület fideszes országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán, hogy ideje lenne megújítani a helyi Fidesz alapszervezetet.

A rövid Facebook-bejegyzés alatti kommentek igencsak szerteágazóak. Van, aki a következőket írta: „Jani, rúgd ki magadat is.” De akadt, aki ennél erőteljesebb hangot ütött meg: „Nem azt mondták, Feri! Mármint János. Mindenesetre érdekes, hogy elmondattátok ezekkel a szerencsétlenekkel a központi üzeneteket, aztán amikor a választók egyértelműen jelezték, hogy hánynak ezektől az üzenetektől, akkor azokat teszitek felelőssé, akik elmondták amiket a szájukba adtatok. Lehet, hogy inkább Budapesten kéne sepregetni előbb a pártközpontban: Azzal kéne foglalkozni, hogy az emberek pénze elég az inflációban, meg azzal, hogy nincs tanár, orvos, stb. 12 éve vagytok hatalmon és alapvető kérdésekre nincsenek válaszaitok.” Ezzel szemben többen vannak, akik helyeslik a lépést, akad, aki azt ígéri, „János, ott vagyunk az újjászervezésben!”

A politikus döntésének előzménye, hogy a januári időközi jászberényi önkormányzati választáson az általuk indított független jelölt, Besenyi Orsolya, a helyi kórház orvosigazgatója kétharmados vereséget szenvedett az ellenzék jelöltje, az eddigi polgármester Budai Lóránttal (Közösen Jászberényért Egyesület) szemben.