Politikai lejáratásról beszél a patkányos kép után a kórház

Politikai lejáratásról beszél a patkányos kép után a kórház

Patkány a kórházi folyosón (Fotó: Zákány Zsolt Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Politikai lejáratásra próbálta meg felhasználni a Gróf Tisza István Kórházból korábban elbocsájtott orvos – aki jelenleg független polgármesterjelöltként indult az őszi önkormányzati választáson – azt a fotót, amelyen az intézményben egy patkány látható – ezt közölte a történtek után Muraközi Zoltán, az intézmény főigazgatója.

Lapunk is beszámolt róla a Hvg.hu híre alapján, hogy a kórház egyik folyosóján lefotóztak egy patkányt, ezt pedig Zákány Zsolt Berettyóújfalu ellenzéki polgármesterjelölt posztolta a Facebookra azzal a szöveggel, hogy „ez nem a XXI. század”. Az nem derült ki, hogy a kép mikor készült, csak annyit közölt, hogy egy felháborodott és megrémült olvasója küldte.

Patkány a kórház folyosóján | Magyar Hang

A kórház vezetője a történtek után most azt írta, hogy rendelkeznek gázmesterrel és rágcsálóirtóval, aki napi szinten ellenőrzi a kihelyezett csapdák és szerek helyzetét és állapotát, minimalizálva az egyébként őszi időszakban bárhol megjelenő rágcsálók megjelenését. A fotó megjelenése után a kórház épületeit, zugait rágcsálónyomok után keresve a szakemberek bejárták, de sem ürüléket, sem fészket, sem rongálás nyomait nem találták.