Puzsér Róbert Márki-Zay új kampányfőnökéről: Az ellenzéknek aszimmetrikus hadviselésre kell készülnie

Puzsér Róbert Márki-Zay új kampányfőnökéről: Az ellenzéknek aszimmetrikus hadviselésre kell készülnie

Puzsér Róbert

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közösségi oldalán reagált Puzsér Róbert publicista arra a hírre, hogy Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt Zaránd Péter személyében találta meg a kampányfőnökét. Zaránd ugyanis többek között 2019-ben Puzsér főpolgármester-jelölti kampányát vezette, előtte a Momentum kampányfőnöke volt, így azzal kezdték el támadni személyét, hogy vajon alkalmas-e a posztra.

Ennek tisztázására Puzsér rögtön leszögezte, hogy Zaránd Péter nem akkor volt a Momentum kampányfőnöke, amikor nem sikerült bejutniuk az Országgyűlésbe, hanem a sikeres NOlimpia-kampány idején. (Valójában részt vett abban a kampányban – a szerk.)

Ráadásul Zaránd mindössze hétmillió forintból gyártotta le Sétáló Budapest kampányát, miközben Tarlós István és Karácsony Gergely kampánya is ennek a százszorosába került. A publicista szerint indokolt egy olyan kampányfőnököt választani, „akinek nem annyi a tudománya, hogy eléget ötszázmillió forintot a Facebookon meg óriásplakátokon”.  

– Ha valamihez Márki-Zay Péter biztosan ért, az magas hatásfok gyakorlása egyenlőtlen erőforrások mellett, tetemes pénzügyi és médiafölénnyel szemben – ezt eddig kétszer bizonyította Hódmezővásárhelyen, és bebizonyította az előválasztáson is – fogalmazott Puzsér. Mint hozzátette, jövőre a Fidesz elsöprő anyagi és tudatipari fölényben lesz, úgyhogy az ellenzéknek aszimmetrikus hadviselésre kell készülnie, ha győzni akar, és ehhez Zaránd Péter a kellő vezető.

A publicista még arra is kérte a kritikusokat, hogy mindenki lendüljön túl a sértettségen, amiért nem Dobrev Klára lett a miniszterelnök-jelölt. „Az emberek szavaztak, most következik a kampány – kéretik befogni, és beállni az emberek jelöltje mögé.”