Rezsiemelés: Nagy Feró átépítteti a házát

Rezsiemelés: Nagy Feró átépítteti a házát

Nagy Feró (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Szerintem a világ nagyon meg fog változni. Én is otthon a tavalyi fogyasztásunkat biztos, hogy csökkenteni fogom. Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni, és annak a mértékét is gondoljuk meg – erről beszélt Nagy Feró Kossuth-díjas énekes a kormányközeli Metropolnak a rezsinövelés kapcsán.

Úgy vélte, „eddig úgy volt, hogy jól fűtünk, mert nem érdekes, hiszen van orosz gáz, aztán jól van, de most már meg kell tanulnunk spórolni az energiával”. Hozzátette: nem is árt, hogy az emberek egy kicsit átgondolják ezt az egész dolgot. – Az energiával, vízzel, árammal nem lehet szórakozni. Most már tényleg ideje mindenkinek megtanulni, hogy ha kijön a mosdóból, kapcsolja le a villanyt! – fejtette ki.

A lap cikkéből az is kiderül, a roczkzenész a házát is átépítteti. – Én most végigterveztem a házamat, hogy hol lesz automata lámpa. Odamegyek, felkapcsolom, ha elmegyek, kikapcsol. Ennyi – mondta.

Nagy Feró még márciusban adott interjút a Magyar Hangnak, ez itt olvasható