Rövid esőmentes időszak köszönt be szerdán

Rövid esőmentes időszak köszönt be szerdán

Forrás: met.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint az éjszaka folyamán tovább csökken a felhőzet, de az Alföld és az északkeleti országrész reggelig borult marad, ezeken a tájakon még többfelé várható eső, majd reggelre délkeletre húzódik vissza a csapadék.

Szerdán a keleti, Tisza vonala menti tájak kivételével derült vagy gyengén felhős idő valószínű csapadék nélkül. Az északi, északnyugati szél nagy területen lesz erős, a Dunántúlon és a Zemplénben viharos lökések is kísérhetik, majd szerdán mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +6 fok között alakul. Fagypont alatti hőmérséklet leginkább az Alpokalján és az északkeleti völgyekben várható, míg a Tisza vonalánál lévő összeáramlási zóna mentén enyhébb lesz a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 5 és 10 fok között valószínű.

Címkék: időjárás