RTL: Országos bordélyhálózat üzemeltetésével gyanúsítják a köztévé bűnügyi riporterét

RTL: Országos bordélyhálózat üzemeltetésével gyanúsítják a köztévé bűnügyi riporterét

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendőrség letartóztatott egy 44 éves férfit, aki bő másfél éve országszerte üzemeltet bordélyházakat. Ügyének tárgyalásán beismerő vallomást tett. Az RTL Híradója úgy értesült, hogy a férfi a köztelevízió Kékfény című bűnüldöző műsorának riportere volt.   

A nyomozás adatai szerint a férfi 2021 augusztusa óta 13 lakást bérelt országszerte, azért hogy ott prostituáltak végezhessenek szexmunkát. Összesen több mint 30 millió forintot szedett össze így, a pénzt felélte, a lakások tulajdonosainak fogalmuk sem volt róla, mi történik az ingatlanjaikban.

Az összehangolt rendőri akcióban a kibérelt ingatlanokban házkutatásokat is tartottak, a lakások egy részében prostituáltakat is találtak. A gyanúsított büntetett előéletű, jelenleg is több büntetőeljárás van vele szemben folyamatban, ezért a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

A bíróság előtt a gyanúsított teljes beismerő vallomást tett. Ha elítélik, akár öt évet is kaphat.

A csatorna azzal a kérdéssel kereste meg az MTVA-t, hogy jelenleg is ott dolgozik-e még a férfi, illetve vizsgálják-e, hogy az általa is beismert bűncselekmények elkövetése befolyásolta-e a riportjait, de egyelőre nem kaptak választ.