Soproni Tamás újraindul Terézvárosban

Soproni Tamás újraindul Terézvárosban

Gelencsér Ferenc és Soproni Tamás (Forrás: Momentum/Facebook/képernyőfelvétel)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét elindul a polgármesteri posztért Terézvárosban – vagyis a főváros VI. kerületében – a momentumos Soproni Tamás. A politikus ezt maga jelentette be a párt Facebook-oldalán közzétett videóban. Mint mondta, büszke rá, hogy „minden nehézség – koronavírus, infláció, háború, egyes koalíciós partnerek Fideszhez való átállása és árulása – ellenére” Budapest legmenőbb kerületét építették. Egy olyan helyet, ahol mindegy, hogy valaki melyik párt szimpatizánsa, idős vagy fiatal, számíthat az önkormányzatra.

Konkrétumokat is említett az elmúlt évek munkájából, így például a „Terézváros 2030” programot, amely – a megfogalmazás szerint – Budapest elmúlt 30 évének legnagyobb közterület-megújítási projektje. A tervek szerint ugyanis az évtized végére nem marad egyetlen utca sem, ami valamilyen módon ne válna emberibbé, tisztábbá és rendezettebbé. Kiemelte még a közösségi költségvetést, amelynek keretein belül már 50 millió forint felhasználásáról dönthettek a lakók.

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a videóban arról beszélt, hogy pártjuk célja, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsenek, a „holnap Magyarországát”.