Szentkirályi Alexandra: Karácsony legnagyobb teljesítménye egy szelfi a Blaha Lujza téri WC-vel

Szentkirályi Alexandra: Karácsony legnagyobb teljesítménye egy szelfi a Blaha Lujza téri WC-vel

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje (Fotó: Szentkirályi Alexandra / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Cikkünk frissül

Megtartotta kampánynyitó rendezvényét Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje szerdán délután.

A zártkörű rendezvényen beszédet is mondott a politikus, amiben többek között úgy fogalmazott: „A Városházán 2019-ben összeállt a harmadik Gyurcsány-kormány”, véget ért a főváros és a kormány közötti együttműködő építkezése, ami a 2010 és 2019 közötti időszakot jellemezte. Azóta újra Gyurcsány-korszak van, „a főváros Gyurcsány fogságában van”, erről tanúskodik minden, amit csinálnak. A DK, MSZP és a Párbeszéd összefogása kapcsán pedig azt mondta, Karácsony Gergely, aki 2018-ban még az MSZP miniszterelnök-jelöltje volt, „most ismét talált egy új gazdatestet a baloldalon, megint lehet listavezető – most a fővárosban”. Arra is emlékeztetett, évekkel korábban a Párbeszéd összeállt a DK-val, Karácsony úgy fogalmazott, hogy csak Unicummal tudta elviselni, hogy Gyurcsánnyal közös listán szerepeljen. – Ha akkor Unicum kellett, akkor reméljük most nem fog alkoholmérgezést kapni – tette hozzá. Szerinte Karácsony „csődpolgármester”, és elfelejtette, hogy egy városvezetés a cselekvésről szól, nem pedig az üres ígéretekről. – Miközben mi térdig járunk a szemétben és ülünk a dugóban, az ő legnagyobb teljesítménye egy szelfi a Blaha Lujza téri WC-vel – mondta. Később azzal is kritizálta Karácsonyt, hogy „főinasként serénykedik a Gyurcsány-villában”, és szerinte itt az ideje „kikapcsolni a Gyurcsány-show-t Budapesten”. – Én az összes Gyurcsány-fiókát ki fogom rakni a Városházáról – ígérte sokadszorra említve a DK elnökét. 

Szentkirályi beszédével egy időben egy hét pontos tervet is közzétett megválasztása esetére, ebben többek közt azt ígéri, kiszabadítja Budapestet „Gyurcsány fogságából” és hogy „újra naggyá tesszük a nemzet fővárosát”.