„Szerelme bizonyítékaként gyújtotta fel ágymatracukat” – vallotta a bűnelkövető férfi

„Szerelme bizonyítékaként gyújtotta fel ágymatracukat” – vallotta a bűnelkövető férfi

Rendőr és rendőrautó (Fotó: Rendőrség)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A ferencvárosi rendőrök közveszély okozása gyanújával őrizetbe vettek egy férfit, aki vallomása szerint felesége iránti szerelme miatt - negyven embert veszélyeztetve – szándékosan okozott tüzet egy társasházban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy tűz ütött ki vasárnap este egy IX. kerületi társasház harmadik emeletén. A házból körülbelül negyven embert kellett kimenekíteni; senki sem sérült meg – tették hozzá.

A rendelkezésre álló adatok szerint a tüzet egy 64 éves férfi szándékosan okozta; őt a helyszínen elfogták. A férfi beismerő vallomásában elmondta, hogy feleségével összevesztek, majd szerelme bizonyítékaként gyújtotta fel ágymatracukat, amit azóta megbánt. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására - áll a BRFK közleményében.

(MTI)

Címkék: BRFK, gyújtogatás