Szeszes italokat készült lopni a rendezvénysátorból, elkapták

Szeszes italokat készült lopni a rendezvénysátorból, elkapták

Rendőrség (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kecskeméten egy rendezvénysátort készült kirámolni egy férfi hajnalban, amikor a biztonsági szolgálat egyik munkatársa lefülelte, majd a társaival közösen elkapták – derül ki a Police.hu oldaláról.

Egy kecskeméti rendezvény biztosításán dolgozott egy nő, amikor augusztus 26-án hajnalban zajokat hallott az egyik sátorból. Egy férfit látott sietősen távozni dobozzal a kezében, s miután sejtette, hogy tolvajjal lehet dolga, ezért megállította. Időközben a kollégái is a segítségére siettek, és értesítették a rendőrséget.

Miután a járőrök elkapták, kiderült, hogy a 24 éves férfi közel 100 ezer forint értekben készült ellopni szeszes italokat és egyéb használati tárgyakat. A sátor hátulját megbontva jutott be, de meglépni már nem sikerült neki a zsákmánnyal, mert a biztonsági szolgálat munkatársa résen volt. A tolvajról kiderült, hogy a történtek előtt több bűncselekményt is elkövetett: az egyik lépcsőházból egy létrát vitt el, majd egy lakóházba hatolt be a nyitott ablakon keresztül. Ott tisztálkodási szereket és kozmetikumokat készített össze egy törölközőbe, csakhogy valaki akkor is megzavarta, így üres kézzel távozott. A nyomozók a lopások miatt őrizetbe vették a tolvajt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Vizsgálják, hogy elkövetett-e más bűncselekményt is.

Címkék: lopás, Kecskemét