Szolgálati fegyverrel végzett magával egy pénzügyőr Székesfehérváron

Szolgálati fegyverrel végzett magával egy pénzügyőr Székesfehérváron

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a székesfehérvári Bakony utcai NAV-irodához kedd kora délután, miután saját szolgálati fegyverével végzett magával a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bevetési részlegének egyik munkatársa – értesült a FEOL.hu Fejér megyei hírportál.

Az Országos Mentőszolgálat a lapnak megerősítette, hogy az irodához két mentőegységet riasztottak, azonban ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az FMC.hu székesfehérvári hírportál értesülései szerint a pénzügyőr törzszászlós munka közben vetett véget életének a szervezet Bakony utcai épületének udvarán.

A lap úgy tudja, az egyenruhás ügyeletesként dolgozott a szervezetnél, a társszervek információi alapján és különböző bejelentések alapján irányította bevetésekre kollégáit. A megyei rendőrség azt írta, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit, de az már biztos, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.