Távozik a Mediaworks éléről a kultúrharcos Szakács Árpád

Távozik a Mediaworks éléről a kultúrharcos Szakács Árpád

Szakács Árpád az Echo TV műsorában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Új főszerkesztőt kap a Mediaworks központi szerkesztősége, miután az eddig azt vezető Szakács Árpád hosszabb fizetés nélküli szabadságra megy – értesült az Azonnali. A Mediaworks központi szerkesztősége a hozzájuk tartozó megyei napilapoknak ad tartalmat.

A lap úgy tudja, az „ideiglenes szabadság” hátterében az áll, hogy Szakács alkotói szabadságra megy. Az újságíró azzal vált ismertté az elmúlt években, hogy a Magyar Időkben „Kinek a kulturális diktatúrája?” címmel cikksorozatban ostorozta a kormányt, amiért még nem sikerült a jobboldali köröknek kiszorítania a balliberális oldalt a kultúrából.

Utódja, Néző László a Veszprém Megyei Naplótól érkezik a fővárosi központi szerkesztőség élére. Ő a G-nap előtti Magyar Nemzet online vezetője, lapszerkesztője volt, a Hír Tv-nél híradót szerkesztett, majd 2015 után a polgári napilappal szakítókkal tartott.