Telex: Visszautasította Magyar Péter kézfogását Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke

Telex: Visszautasította Magyar Péter kézfogását Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke

Gyülekeznek az emberek a Tisza Párt aláírásgyűjtő pultjánál a Széll Kálmán téren. (Fotó: Talpra Magyarok – Tisztelet és Szabadság Párt Közösségének Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombat délelőtt Magyar Péter és Szentkirályi Alexandra is a Széll Kálmán téren gyűjtik az aláírásokat az önkormányzati választás kampányának nyitó napján. A Telex helyszíni tudósítója szúrta ki, hogy Magyar Péter odament Szentkirályi Alexandrához, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjéhez, és sok sikert kívánt neki. Közben azt mondta: „Esetleg a gyurcsányozáson kívül valami konkrét programot adjatok Budapestnek”. Szentkirályi viszonozta a kézfogást, és így reagált: „Én az orbánozás abbahagyását javaslom neked”.

Ezután Magyar kezet szeretett volna rázni a Brüsszelből hazahívott Hidvéghi Balázs kampányfőnökkel is, aki azonban nem viszonozta ezt, csak annyit mondott: Minden jót kívánok, és nem szeretnék kezet fogni. „Becstelen emberrel nem fogok kezet” – indokolta meg a portálnak Hidvéghi a történteket. A Talpra Magyarok – Tisztelet és Szabadság Párt Közösségének Facebook-oldalának tanúsága szerint a Széll Kálmán téren már kora délelőtt nagy volt az érdeklődés a Tisza Párt pultjánál. 

Szombaton hivatalosan is megkezdődött a június 9-i önkormányzati és európai parlamenti választások kampánya, ötven nap van még hátra a választásokig. Reggel nyolc órától a pártok és a jelöltek megkezdték az ajánlások gyűjtését, ez szükséges ahhoz, hogy ott lehessenek június 9-én a szavazólapokon.