Tiborcz István: Megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni

Tiborcz István: Megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni

Tiborcz István és Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyilatkozott az Indexnek Tiborcz István, a BDPST Group tulajdonosa és elnöke, egyben Orbán Viktor veje. A lap többek közt arról érdeklődött, hol tartana ő az üzleti életben, ha nem a miniszterelnök lenne az apósa. – Nagyon remélem, hogy itt tartanék, bár valószínűleg jóval kevésbé ismernék a nevemet. Orbán Viktor vejeként ugyanis rengeteg ember számára lettem érdekes. Vannak, akik emiatt szeretnek, mások utálnak, de akadnak bőven olyanok is, akik emiatt keresik az üzleti kapcsolatot velem. De összességében torzíthatja a szakmai teljesítmény valós megítélését – akár pozitív, akár negatív irányban – vélte.

Tiborcz arról is beszélt, kellett neki idő ahhoz, hogy ezt megtanulja a helyén kezelni. – Igaz, megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni, és egyben inspiráló személynek tartom Orbán Viktort, de az üzleti élet önálló szereplőjeként nem azzal a gondolattal kelek fel reggel, hogy az apósom a miniszterelnök – mondta. Sőt, szerinte „már jóval azelőtt is voltak szabad szemmel jól látható” sikerei, hogy a feleségét megismerte volna.