Tiniket zsarolt és lopott meg egy 57 éves bajai férfi

Tiniket zsarolt és lopott meg egy 57 éves bajai férfi

Rendőrség (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pár perc alatt elfogták a rendőrök azt az 57 éves bajai férfit, aki kiszemelt egy fiatalokból álló társaságot, zsarolni kezdte őket és elvette a telefonjaikat – közölte a police.hu kedden.

Mint írták, éppen zenét hallgatott és beszélgetett az egyik bajai játszótéren öt kamasz január 2-án este, amikor egy náluk jóval idősebb férfi lépett oda hozzájuk. Az idegen vodkát, valamint cigarettát követelt, és az erejét fitogtatva igyekezett megrémíteni a fiatalokat. Ám a zsarolás nem vezetett eredményre, ezért a férfi kikapta az egyik 17 éves fiú kezéből a mobilját és zsebre vágta. A tolvaj ezután követni kezdte a távozó fiatalokat, majd a következő pillanatban egy másik kamasz készülékét is elvette.

A fiúk nem akartak összetűzésbe kerülni a férfivel, így besétáltak gyorsan a rendőrségre és bejelentést tettek. A bajai járőrök azonnal a helyszínre vonultak és pár perc alatt – még a közelben – elfogták a tolvajt, akinél a telefonokat is megtalálták és visszaadták a tulajdonosoknak. Az 57 éves bajai férfit őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki lopás és zsarolás miatt.

Címkék: lopás, Baja, zsarolás