Több baleset is történt az utakon

Több baleset is történt az utakon

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hármas karambol miatt teljes szélességében lezárták Pécs felé az M6-ost Paksnál péntek este - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság röviddel később azt írta, hogy a balesetben egy ember a helyszínen meghalt. A katasztrófavédelem közlése szerint három személyautó ütközött a 111-es kilométernél. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrség az autópályáról a forgalmat a Paks centrum csomópontban letereli, kerülni a 6-os főút felé lehet. A pályára visszatérni a Paks Dél csomópontban lehet - tudatta a főkapitányság.

Három személyautó és egy autóbusz ütközött az M1-es autópályán Budapest felé, Bicske térségében péntek este - közölte az Útinform a honlapján. A baleset miatt a sztráda 38-as kilométerénél a forgalom csak a leállósávon halad, a torlódás 20.00 órakor már nyolc kilométeres volt. Kerülni a szárligeti csomópontban lehajtva az 1-es főút felé lehet.

 

Címkék: baleset